Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Blog tukar baju!.
Saturday, 15 December 2012 @ 02:02 | Leave a comment?

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ|Salam Sejahtera

Hai! Okeh, mesti "korang" pelikkan sbb sebelum ni tak pernah pernah nadiah tukar warna baju. Tukar baju? Banyak kali! Dah 1 tahun 2 bulan dah blog ni wujud *maksud mula buat blog* .Dulu asyik pink je! Herh orang pong naik menyampah macam girly sangat je! No! I'm not THAT girly! Nadiah tak pernah suka warna pink! *boo tipu ah boo* K nadiah tipu! Tapi  tu masa kecek! Nowday i like black much! Tapi takkan nak buat hitam kot macam suram lak so fikir punya fikir nadiah dapat lah idea untuk menukar kale pink tukar kale blue.. Tak lah girly sangat. Hahahah mula mula nadiah macam give up sebab tak dapat nak carik border kat atas punya kale! Kuno tak? TEEHEE! Puas cari, nasib baik jumpa! Sebab layan blog punya pasal, nadiah tak study pong for interbiu MRSM haritu! Memang gelabah gila kot masa temuduga tu! Ujian tu kira ok lagi! Sbb kau buat kerja sendiri! Mmg aku rasa macam dead meat je kat situ. Syikin *kawan kelas* , punye  petah cakap then i just like er... er.. ah.. er... ah..... Malu gila kot! Kalo nadiah ngan syikin je kat situ takpe! Ni budak sebelah nadiah tu, dua orang budak Clifford! *yeke eja tu?* Gementar bukan kepalang! Hanya Allah je lah yang tahu perasaan nadiah waktu tu! Ok then, ujian! At first I was like: whateber! i don't wanna entre this school anymore i giving up! erh!!!" Then lepas ujian "Harap dapat masuk harap dapt masuk*sambil badan gerak ke depan and kebelakang*" Benhgong tak? Tapi serius nadiah kata Math killing me so bad! Subjek lain ok gila! Tapi math! Huh berlebih masa kot!!!!! Beware MATH!

Back to top
Older Post
Newer Post