Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Result semakin hampir guys!.
Monday, 5 November 2012 @ 10:48 | Leave a comment?

 Assalammualaikum,huhuhuhuhu takut gila la Nadiah sekarang ni. Rasa macam nak menangis je.. Bukan sbb result je, sbb kawan2. Nadiah nak kena tinggalkan diaorang semua ke? Taknak! >_<. Macam Nadiah kata sayang mereka semua forever lah! Taknak tinggalkan, tolong la!Nape mesti?! Kadang-kadang rasa macam nak jadi budak jer sepanjang masa....Namun tu  mmg takdir yg diatur oleh Allah S.W.T. Nak buat macam mana lagi? Dahla hari ni cuti sebab sukan, memang terlepas deti detik bersama diaorang camtu je. Nadiah tak kisah pon kalau skolah hari ni sebenarnya. Tpi nak buat macam mana x kan la nak pergi sekolah tetiba jer. Harap diaorang dengan perangai sporting diaorang tu ttp kekal sampai ke akhir hayat. Sama lah macam Nadiah. Nak pergi sekolah menengah ni macam nak kena mulakan hidup baru je! Kena buat kawan baru,kena ingat nama cikgu baru,otak pun kena setting balik! Susahla macam ni! Tak suka! Kalau baik nasib ni Nadiah akan jumpa kawan dari sekolah rendah, kalau x macam mana? Langsung takde kawan teman bualan! Ye Nadiah admit Nadiah agak peramah,tpi kalau orang tu macam anti sosial ja macam mana? Sekolah menengah ni dua je masaalah yang paling Nadiah takut :Salah pilih kawan dan pembulian. Seram! Ish Nadiah x nak dua dua tu berlaku!











 Walaupun muka kami ni tidak lah cantik/comey dan bagi laki tak hensem langsung! Saya ttp x kan lupa kan korang. Sayang cikgu dan kawan perempuan. Dan tak tahu nak cakap apa tapi all th best bagi budak laki sebb saya mmg x sayang korang. -_-

Back to top
Older Post
Newer Post