Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Jamuan Akhir tahun 6.
Saturday, 3 November 2012 @ 18:36 | Leave a comment?

Assalamualaikum,hai.....Harini Nadiah nak update blog!Cite ttng jamuan akhir tahun yg pernah Nadiah ceritakan.Harini nak share gambar tpi jap agi lah..Nak cerita dulu.Memang best gila!Seperti biasa,mula-mula perhimpunan,blabla blabla Nadiah pun tak ingat ape cikgu ckp masa haritu.Biasa la manusia biasa.Pastu kitaorang beratur ikut rumah sukan masing masing.Nadiah rumah hijau!Lepas tu gerak gi padang.Belatih.Hari tu tak wat apa sangat, sukaneka je! Nadiah masuk Lari 4x100 4x200(100 m and 200 m pun sepatut nya,tapi ada yang mengedik sangat nak gantikan kononnye lagi laju dari saya,las-last kalah.booo) ngan isi air dalam botol.Nnt Nadiah update dapat nombor berape ek!Pastu rehat,then tukar baju!Busuk gila kot kami semua! Biarlah cikgu yang nak sangat.Busy as bee.Lepas tu Nadiah n the geng tolng cikgu angkat makanan.Pastu duduk lepak jap kat coop.Ingat nak makan je (anyway mmg sedap tembikai and jambu dia.Thanks Cikgu Sainon) last-last kena tlg angkat fruits tu letak kat kantin!Ish ish ish kesian kami!Pastu majlis bermula!Tempat duduk kami ber3 dicuri oleh freinemis saya!Hahah tpi kami lebih kepada friend la...Pastu kenalah duduk kat tmpt yg panas dan berjauhan dgn kawan kawan yang lain.Acececececec.X de kipas pun kat situ sakit hati ini.Then blablablablabla.Then,dapat hadiah sempena PASCA UPSR.Hahaha Nadiah dpt banyak gak la hadiah.Tpi ada pulak yg lupa nak bagi kat Nadiah bahagian hadiah tu!Sakit hati ini.Belaka dah santap!Takpe Nadiah halal kan kay!Pastu ramai ramai buat rombongan ke surau tanjong lalang tu!Bahagikan hadiah yang kami dapat..Kelas Nadiah dpt anugerah Kelas Terceria Dan Tebersih.Hahahah.Akan tetapi malang nasib kaum hawa,tidak dpt merasa coklat vol...apatah.Sedap kot coklat tu.Sementara tu,perebutan makanan ringan masih berlangsung!Bertuah Nadiah sbb terlibat secara langsung.Hihihi.Sepatutnya gi kantin balik nak kemas kot,tetapi disbbkan  perebutan makanan dan kesibukan sesi 'SNAP MY PHOTO' tu kami tidak ke kantin balik -_-. Nak gambar?Nah amikkau.

Ketua murid kami.

Itulah coklatnye.Hanya sempat bergambar je.-_-

Tangan paling atas:Difah.Lower:mine.Peace:Sarah

As busy as bee.

Auni:Batrisyia,pakai la riben ni.Bat:Noway!*My finger

Selenge

Auni:Apalah budak budak ni!Tak matang  lebih baik aku letak riben ni.

Bestfriend

Uyeen jangan tinggalkan aya!

This belon belong to me!

Gambar ni not belong to me!It is belong to Hadifah Sabri. ^_^

Back to top
Older Post
Newer Post