Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Doodlista.
Monday, 5 November 2012 @ 10:04 | Leave a comment?

Assalamualaikum,apa maksud doodlista? Entah Nadiah pun tak tahu....-_-.Anyway,currently Nadiah still in learning how to make a doodle.Memang kebanyakan doodle datangnya dari blogger kan kan kan! So sebab teringin sesangat nak ada doodle sendiri mau bikin, kena lah belajar.. ^_^ . Walaupun susah nak cari kat mana(padahal kat youtube belambak), akhirnya Nadiah dapat jugak membuatnya. Yes akhirnya. Memang la  tak secantik blogger expert buat tpi Nadiah ttp berbangga lah sbb first time buat.Huhuhuhuhu.

Macam mana. Comel tak?! Hahahahahhaahha. Of course la tak kan! Biasa lah ambil galah tolong jolokkan saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan.Okey ^_^.. 

Back to top
Older Post
Newer Post