Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Cinta?Jom main kuiz ni.(Nadiah benci cinta! Sebab Nadiah suka single).
Friday, 9 November 2012 @ 20:50 | Leave a comment?

Assalammualaikum.Haii.Okey first saya nak tanya macam mana sebenarnya ejaan Ok yang ori?Okay/Okey?Kay alih topic.Nak buat kuiz jatuh cinta! Nak join? Jom!


1.Kali pertama kamu melihat si dia macam mana perasaan anda?

a.Slumber je tak rasa apa apa.
b.Dup dap dup dap.
c.Kagum dengannya.

2.Bila makin lama kamu kenal dia walaupun tidak memberitahunya perasaan kamu, adakah..

a.kasih sayang mengurang.
b.tetap sama.

3.Bagaimana kamu mula jatuh cinta dengan nya walaupun bukan cinta pandang pertama?(bagi yang jawab A dalam soklan number 1 tadi)

a.Dia mula bercakap dengan anda
b.anda mula mengenalinya dengan lebih detail
c.penampilannya berubah.

4.Perasaan anda bila si dia suka orang lain?

a.cemburu tpi ttp malu nak bagitahu dia perasaan anda.
b.slumber je
c.sakit hati

5.Perasaan bila dia berkelakuan childlish depan anda?

a.Ketawa dan rasa suka makin bertambah
b.Menjeling dan berkata"Kamu ni dah kenapa?" tpi dalam hati ada taman
c.Benci terhadapnya

6.Dia telah mula mengesyaki anda lalu betanya "Kau suka aku ke?"

a.Deny it dan start menjauhinya
b.Jujur dan minta dia tidak menghebohkannya
c.Senyap lalu beredar.(when you quite it give him one hundred and million question mark(?))



Back to top
Older Post
Newer Post