Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Cerita darjah 4.
Sunday, 18 November 2012 @ 15:05 | Leave a comment?

Assalamualaikum,Ok first memang nak mintak maaf kalau nadiah mencarut dalam post ni.Bukan selalu. -_-
Okaay nak cerita masa darjah empat.MASa ni nadiah turun kelas ke2 but masa darjah 5 naik kelas balik.K back to the story.Masa mula mula tuh cikgu katalah kan ada yang akan turun kelas,then i just like LOL nape lak ni?But dalam hati cuak gila.Mula mula nadiah x turun pun pastu masa balik nadiah macam tekad ah nak belajor sungguh2 kan.LAST LAST,esok tu nadiah turun kelas,Pastu bermulalah kisah kan,nadiah macam sedih tpi x dek la sampai nak nangis bagai.Nadiah just macam membatukan diri cam tu lah.....Hari kedua nadiah macam berat hati jekan nak gi sekolah rasa huh...Shit it is morning now..Like that la.Pastu sampai school ada kawan ni Alisha dia baru balik dari Umrah kan,pastu dia bagi ah cenderahati kat kawan lainkan and nadiah x dapatpastu ada kawan tanya "aok x dapat ke?" (aok tu maksud dia kau) nadiah senyap tpi rasa nak bagi respon gini je"who the fukin' care about it!".Last last sebb ada satu lbh nadiah dpt la...Huh dlm hati malu sendiri lakan...Pastu hari hari ada pergaduhan,minggu ke3 tu mula dah nadiah start gaduh (suda terjebak) pergaduhan 1 gaduh ngan pempuan tpi da tak ingat la mcm mana kan..Tpi yang paling nadiah ingat gaduh ngan nabil

ok gini mula mula nadiah kata lah kan ish teruk betul la kelas ni,tpi slow je ckp ntah cam ne dia tedengar....then dia ckp ah"kalau aok tak suka kelas ni aok boleh bla macam la kiteorg nak ngat aok kat dlm kelas ni... pastu nadiah pun macam ni " so,aok ingat koi suka ah kelas ni?bajet bagus tul" (koi mean aku)pastu dia pun "okay aok amik beg aok tu aok boleh bla !"pastu nadiah pun dgn mrhnye anbik beg keluar kelas.Pastu ada ah kawan kejar anak.Pastu kata ngape nye aok ni? so nadiah pun macam ni

 

lebih kurang macam ni lah.ni respon fizikal.then pastu nadiah masuk kelas balik.pastu diorang macam marah lah kat nadiah pastu nadiah rmacam





lebih kurang cam ni lah tpi nadiah ckp macam ni "nape korang nak marah koi nye sedangkan koi x buat ape ape pun kat korang"Tpi dalam hati "Fuckin' you bitch you better shut your mouth up!" .Huhuhuhu then waktu balik tiba then nadiah rasa macam gini

I'm finally home!!!!!!

rasa nak buat cam ni tapi aurat.Hahah.Esok dan kemudian hari mmg x pernah dah tegur dia..Sakit hati nadiah masa tu. Then next year nadiah naik kelas dan macam ni lah perasaan nadiah.. 



see how happynye nadiah dpt naik kelas?Hhahaahahha rasa memang happy gegila je masa tu!!!!!!!!!!K byeee.Again sorry sebb carut 

Back to top
Older Post
Newer Post