Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Blogskin baru...
Monday, 19 November 2012 @ 00:44 | Leave a comment?

Assalamualaikum..Okay just nak inform.Nadiah bukan nya nak sgt ada tulis Love Note diatas k...Dan mulai skang ni kalau nadiah buat tuto dia x dek page tersendiri okay?pandai pandai cari ek...Nadiah tukar sbb Cik Farah kita ni telah mengubah blogskin dia dan agk sama dengan blogskin saya yang dulu..Anyway tq sbb dia saya jumpa blogskin yang seakan akan tumblr ni..Hahahaha.Tak mrah pun ke dia tu..OK bye and goodnight esok nak amik result actually it is kind a today..

Back to top
Older Post
Newer Post