Assalamualaikum . ABCD bloodtype.October 4th,2000,Malaysian I proud become a Muslim, and i love ice cream very much. I proud become a crazy Exotic, V.I.P and huge fan of Prophet Muhammad.One of PBS victims. ^-^ ( more..? )

about


tagboard


Le me le school.
Wednesday, 31 October 2012 @ 14:43 | Leave a comment?

 Assalamualaikum,hari ini ada majlis akhir tahun di sekolah Nadiah.Tiga hari sebelum hari ni,Nadiah,Sarah n Difah,ditugaskan bagi kad jemputan majlis tu kepada cikgu-cikgu,kerani,Guru Besar,pekerja sekolah dan cikgu kat pra-school.Huh,penat habis la.....-_-.Budak lain happy happy main takraw,kad UNO,bual kosong,kerja bodoh mcm turun bukit sambil pegang tangan(masaalahnya bukit tu kenik sangat jer),snap some photo,buat gila gila,main phone,main congkak,kejar megejar -_-(so immature)....Erm,apa lagi ek?Hah,bergusti pun ada.Huh...Dahla cikgu tu bukan duduk setempat penat betul  nak kena cari lak!Pastu pekerja sekolah tu terasa hati cause makcik Fuzian jer yang dapat mula mula sbb tu jer yang sempat disiapkan...So,kena la pujuk pula.So much presure you know!Nak kena cari kerani pula!Huh penat penat.Kenapa lah tak buat annoucement je?Oh,tidak sopan kot.Hahaha takpe takpe sekurang kurangnya kami tidak perlu mendengar ceramah free dari .........................Hahahha,Paling sukar nak cari ialah (bunyi drum)Pakcik Kamarulatar AKA Atar!Kenapa pakcik kenapa?Asyik ulang alik ulang alik gaya orang gila style!
 Hihihi anyway,memang best hari ni!Berbaloi juga usaha kami! *-*Byeeeeeeee!

Back to top
Older Post
Newer Post